Голова Рожищенської районної державної адміністрації Сергій Шкода звернувся до будівельників Волині з приводу допомоги у відновленні будинку у Рожищі, який знищив вогонь. Відповідне звернення він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: "Вигоріло все": показали наслідки страшної пожежі на Волині (фото)

Нагадаємо, що 18 травня у місті Рожище сталася велика пожежа. Вогонь знищив приміщення жилого гуртожитку. Без даху над головою і майна залишились більше тридцяти рожищан, постраждали 11 сімей.

"Шановні будівельники, звертаюсь до вас за підтримкою, бо знаю вас, як людей слова і діла, бізнесменів, для яких соціальна спрямованість, благодійність завжди є частиною Вашою справи.

Закликаю вас та усіх небайдужих об’єднатися навколо відбудови будинку і допомогти постраждалим сім’ям.

Перелік першочергових матеріалів: бетон для зміцнення фундаменту; арматура: діаметром 12мм – 1572 п.м, діаметром 16 мм – 895 п.м.;  газоблоки: розміром 0,3 х 0,2 х 0,6 – 68 м3, розміром 0,1х 0,2 х 0,6 – 29 м3; клей для газоблоків", – пише голова місцевої РДА.

Читайте також: У місті на Волині на місці пожежі на чоловіка обвалилася стіна (фото)

За словами Сергія Шкоди районна та обласна влади відреагували на людську біду.

"Кожна сім’я отримає адресну матеріальну допомогу з обласного бюджету у розмірі 10 тисяч гривень. Таку ж суму у рамках програми соціального захисту населення виділили сім’ям з Рожищенського районного бюджету. На жаль, можливості бюджету обмежені", – зазначає Сергій Шкода.

Голова місцевої РДА просить телефонувати його особисто або писати у Messenger.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook