Громадський рух "Чесно" звинуватив народного депутата від партії "Слуга народу" Миколу Тищенка в зриві довиборів на Прикарпатті.

Читайте також: Арахамія заявив, що Тищенко отримав ножове поранення на виборчому окрузі

За словами представників організації, в ніч на 1 квітня на виборчій дільниці нардеп вимагав і вилучав у журналістів посвідчення, перевіряв їх достовірність, а також обшукував людей з метою пошуку зброї. Відео інциденту опублікували на сторінці "Рух Чесно" в Facebook.

Відзначається, що Тищенко звинувачував кандидата від партії "За майбутнє" Олександра Шевченка в сепаратизмі, вимагав вибачень і встати перед ним на коліна.

"До речі, Шевченка вирішили вилучити з ділянки, хоча він не реагував на провокації Тищенка, які, імовірно, були розраховані на те, щоб вивести кандидата з себе, і його таки вилучили", – йдеться в повідомленні.

Постанова про видалення Шевченка.

Інцидент прокоментувала народний депутат від "Слуги народу" Роксолана Підласа, яка була на місці подій. За її словами, вночі тривав тиск на членів комісії, однак з боку Шевченка.

Читайте також: "Проросійські б**ді": Арахамія потрапив у скандал із фракцією в Раді (фото)

"Уже почали звучати загрози життю і здоров'ю членів комісії. Комісія винесла два попередження кандидату і прийняла рішення про позбавлення права присутності на засіданні всіх присутніх, крім ЗМІ", – заявила нардеп.

Вона зазначила, що на виборчу дільницю викликали поліцію, яка попросила всіх звільнити приміщення. Після чого голова комісії оголосив перерву до 11:00 1 квітня.

Скріншот.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook