Прокуратура заочно повідомила голову Васильківської районної ради на Київщині Наталію Баласинович про підозру через нанесення легких тілесних ушкоджень та хуліганством.

Читайте також: "Я піду до Кононенка і тебе виженуть на**й": одіозна чиновниця з партії Порошенка відзначилась черговим скандалом (відео)

У прокуратурі зазначили, що неодноразово викликали 34-річну чиновницю, щоб оголосити підозру, проте вона жодного разу не з'явилася, повідомляє ТСН.

"Слідством встановлено три епізоди злочинних дій останньої, а саме нанесення своєму чоловікові на ґрунті ревнощів легких тілесних ушкоджень, що спричинили короткочасний розлад здоров’я, грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю за місцем проживання похилого віку матері потерпілого, а також спричиненні легких тілесних ушкоджень жінці-консьєржу цього ж будинку. З урахуванням викладеного, а також достатніх доказів для підозри особи у вчиненні злочинів, голова районної ради неодноразово викликалася до прокуратури міста Києва з метою оголошення їй підозри відповідно ст. 481 КПК України, проте на виклики безпричинно не з’являлася", – зазначили в прокуратурі.

Читайте також: "Іди, бл*дь, на х*й, уродка! Я тебе "унічтожу", марамойка": скандальна чиновниця з партії Порошенка обматюкала поліцейську (відео)

Тож 27 червня столична прокуратура заочно повідомила Баласинович про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 125, ч. 1 ст. 296 КК України та направили підозру за місцем її роботи та проживання.