Народний депутат України Ірина Констанкевич прокоментувала заяву голови ОДА Олександра Савченка, який оголосив війну політичній партії УКРОП.

Читайте також: "Область заживе по-іншому": Савченко безпідставно звинуватив УКРОП у підпалі майна

Без розслідування, без суду губернатор бере на себе відповідальність визначати винних і відразу оголошує розправу, політичне цькування, йдеться на сайті нардепа, передає ІА "Волинські новини".

"Чому ми не чули заяв від губернатора, правоохоронних органів Волині щодо справи адвоката Сергія Сафулька на сім’ю якого був здійснений розбійницький напад, ця справа досі не розкрита, і ніхто тоді не збирав екстрених нарад, ніхто не викликав президентське підкріплення з Києва", – заявила Ірина Констанкевич.

Нардеп переконана, що у бюджеті були виділені колосальні суми на силовий блок, бо здійснювалась велика підготовка до президентських виборів і саме ця "президентська армія" має бути використана проти тих, хто не влаштовує цю владу.

Читайте також: ГФ "Варта порядку" відповіло на безглузді звинувачення голови Волинської ОДА Савченка (заява)

"У цій ситуації губернатор поводить себе як людина, що перевищує свої повноваження, здійснює політичну розправу над опозиційними силами, оголошуючи війну партії УКРОП, а це депутати в ОТГ, райрадах, міських, обласній, тисячі людей, які є членами партії УКРОП і яких підтримали тисячі волинян. Третина Волині голосувала за нашу партію на виборах у місцеві органи самоврядування та Верховну Раду. Оголошена війна УКРОПУ – це кінець демократії на Волині. То чи має право губернатор бути в ролі клоуна проголошуючи такі заяви, тому що серйозно це сприймати неможливо", – зауважує Ірина Констанкевич.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter