Народна артистка України, народна депутатка чотирьох скликань Оксана Білозір завітала у Волинську область, аби презентувати проект по залученню грантових коштів для розвитку малого бізнесу в регіоні та налагодити співпрацю, інформує сайт Волинської обласної Ради.

Читайте також: Паралімпійці з Волині, які привезли золото з Чемпіонату світу, отримали нові звання

Оксана Білозір зараз є офіційним послом бренду (Brand ambassador) в Україні, Програми "IMTD" (USA) "Оздоровлення економіки України". За інформацією офіційного сайту організації, споживче товариство Ай. Ем. Ті. Ді. –Інтернешнл – це потужне міжнародне кооперативне співтовариство, зареєстроване в Україні, що об’єднує велику кількість фізичних та юридичних осіб, які зацікавлені: у розвитку кооперативного руху, ділової активності, зміцненню виробничих потужностей, збільшенню товарообігу, налагоджені міжнародної співпраці та підвищенні економічного статусу своїх країн.

Читайте також: Призначили голову Волинської обласної ради (фото)

Сьогодні, 10 вересня Оксана Білозір зустрілася з головою обласної ради Іриною Вахович та т.в.о. голови ОДА Олександром Киричуком, аби презентувати проект, в якому працює та налагодити співпрацю в області. Вона каже, що фахівці Програми "IMTD", які працюють  на Волині, готові розповісти в кожній ОТГ про можливості грантових проектів, в яких можуть брати участь представники малого та середнього бізнесу. Пані Білозір вважає, що основним результатом проекту буде розвиток  підприємництва  в регіонах, легалізація бізнесу та зменшення міграційної активності населення.

 

 

 

 

 

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook