Наречена Павла Розенка, відома українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь шокувала шанувальників новим голим фото.

Обличчя Олени-Крістіни Лебідь добре відомо всім українцям. Дівчина Павла Розенка активно з’являється в різних шоу телеведучою. Як і будь-яка публічна людина, Олена-Крістіна Лебідь активний користувач соцмереж, хоча їй і на роботі це також необхідно. Тому не дивно, що на своєму акаунті в соціальній мережі Instagram вона часто викладає нові фотографії.

Цього разу телеведуча шокувала фоловерів знімком, на якому вона стоїть на тлі ліжка без штанів, прикриваючись блакитною тканиною в колір штори на задньому фоні.

"А за шторкою сидить режисер. І каже, що я стала, як вентилятор. Доброго ранку, не вентилятори мої", − з гумором підписала Христина.

Читайте також: "Поки народ рахує копійки": українців обурив шикарний відпочинок міністра Розенка зі своєю пасією (фото)

 

Користувачі мережі не змогли пройти повз і почали активно коментувати побачений знімок. Багато хто залишили в бік телеведучої компліменти.

"Ааа яка класна", "Краса", "Христина, ви як завжди прекрасні", "Опа опа. Що за відверті фото пішли??))", "Вентилятор. порівняння круте, в сенсі лопасті одні стирчать", "Ну все одно у тебе там видно трусики)))", "світло мій, дзеркальце, мовчи, я вмитися підійшла))", − пишуть задоволені шанувальники.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook