Поліція встановлює обставини ДТП, в якій загинуло двоє чоловіків та дворічна дівчинка. Ще четверо потерпілих, серед яких однорічна та семирічна дитина, травмовані та доправлені до лікарні. Про це інформує поліція Дніпропетровської області.

Читайте також: На межі смерті: молоде подружжя з Луцька, яке в жахливій аварії втратило доньку, потребує термінової допомоги

Дорожньо-транспортна пригода сталася 20 червня близько 22-ої години за 30 кілометрів від міста Дніпро на автодорозі Дніпро – Запоріжжя.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля  "Nissan Maxima" під керуванням 30-річного жителя Солонянського району на великій швидкості допустив зіткнення з причепом автомобіля "DAF". В результаті зіткнення легковий автомобіль зазнав значних механічних пошкоджень та наполовину опинився під причепом вантажівки.

Внаслідок ДТП на місці загинули водій та два пасажири "Nissan Maxima". Ще четверо пасажирів легкового автомобіля госпіталізовані до лікарні.

У двох постраждалих жінок виявили важкі поєднані черепно-мозкові травми, а також тораканальні й скелетні травми. 27-річна жінка, перебуває у важкому стані, на неї чекає складна операція, повідомляє ДСНС. 

У службі зазначають, що в аварії загинули двоє чоловіків: 28 та 22-річного віку, а також 3-річна дівчинка.

Читайте також: Загинула 3-річна дівчинка: молода сім'я з Луцька потрапила у страшну аварію (деталі, фото)

Серед постраждалих також двоє хлопчиків 2015 і 2019 року народження. Вони у важкому стані в лікарні із політравмами.

Постраждалих з попередніми діагнозами політравми у важкому стані госпіталізовано: дітей – до Обласної дитячої клінічної лікарні, дорослих – до Обласної клінічної лікарні ім. Мечникова.

За допомогою гідравлічного інструменту тіла двох чоловіків деблоковано з понівеченого автомобіля.

Співробітники поліції проводять слідчі дії щодо встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook