Перша леді України Олена Зеленська, яка разом із чоловіком, президентом Володимиром Зеленським прибула з офіційним візитом до Німеччини, здивувала мережу зовнішнім виглядом.

Читайте також: Перша леді Зеленська викликала ажіотаж своїм образом на зустрічі із дружиною Макрона (фото)

Фото образу, який викликав суперечки в коментарях, з'явилося на її офіційній сторінці в Instagram.

"Зустріч з Федеральним Президентом Німеччини Франк-Вальтером Штайнмайером та пані Ельке Бюденбендер в офіційній резиденції, палаці "Bellevue", – йдеться в описі.

Зеленська приїхала на зустріч в білій блузці вільного крою і чорних брюках зі стрілками. Образ доповнювали бежеві "човники". Думки щодо її вбрання в мережі розділилися. Користуачі заявили, що вона виглядає так, як личить Першій леді.

Але більша частина коментаторів знову порадила змінити стиліста дружині президента і купити їй нові туфлі. Тому що на всіх офіційних заходах вона з'являється в одній парі взуття.

Читайте також: "Я знову тут": Перша леді Олена Зеленська поділилася з українцями частинкою свого дитинства (фото)

"У Олени гарний образ. Це діловий стиль та її наряд повністю йому відповідає. Це стиль Першої леді", "Це найжахливіше вбрання, білий верх, чорний низ .... Як це може комусь подобатися", "Жесть! Зеленську одягнено жахливо", "Навіщо перша леді в брюках, навпаки потрібно показати красу української жінки, а не ховати, сукня довжиною макс до коліна", "У неї одна пара туфель? Вова, придбайте дружині туфлі", "Поміняти стиліста для першої леді! Що її в мішки одягають? Красуня з фігурою! Нехай одягнуть належно", – обурилися в мережі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook