Команда голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, яку на Волині встигли охрестити "луганським десантом", продовжує покращувати життя волинян. Після встановлення обмежувальних турнікетів вирішили "закріпити успіх" і поставити шлагбаум перед центральним входом, заїзд до якого заборонений.

Читайте також: "У€#@ни", – соцмережі обурив дешевий піар Волинської ОДА на відремонтованому ШВЛ

Перед будівлею Волинської обласної ради, в якій знаходиться і Волинська облдержадміністрація, встановили шлагбаум, який відмежовує проїзд до центрального входу. Ні в профільного департаменту міської ради, ні в обласної ради погодження ОДА не отримала, пише ІА Волинські Новини.

Шлагбаум почали встановлювати ще зранку. Зазначимо, що в’їзд туди і так заборонений, про що сповіщає знак "3.21".

Будівля – власність обласної ради і перебуває на балансі комунальної установи "Управління будинком Волинської облради". Його очільник Ігор Баранчук зазначив, що за жодним погодженням – усним чи письмовим – облдержадміністрація до нього не зверталась. Ні у випадку встановлення шлагбаума, ні тоді, коли інсталювали обмежувальні турнікети.

Земельна ділянка поблизу будівлі – міська, відтак погодження на встановлення мали б дати в департаменті ЖКГ Луцької міської ради. Його очільник Микола Осіюк каже, що останнім часом ОДА не зверталась за відповідним погодженням, а департамент не давав дозвіл на встановлення.

Читайте також: "Переплутали Волинь з Донбасом": депутат облради прогнозує відставку голови Волинської ОДА

Реформи від команди Погуляйка: "парадний вхід" в ОДА, турнікети, шлагбауми

Одна з найбільш видимих справ команди Юрія Погуляйка (окрім скандалу з вимаганням "відкатів", гучних звільнень волинян та хамського ставлення до журналістів і підлеглих) – "реформування" будівлі облради, в якій знаходиться ОДА. Після призначення Погуляйка тут відкрили широкий центральний вхід, урочисто встеливши його килимами. Подбали і про безпеку – без погоджень з власниками будинку встановили турнікети.

Все для того, щоб високе керівництво долало мінімум перешкод, дістаючись робочого місця. Адже вже згодом прямо перед центральним входом очевидці фіксували дорогий позашляховик Volkswagen Toureg, який заїхав під знак "Проїзд заборонено".

До слова, таким автомобілем користується голова ОДА Юрій Погуляйко.

Вочевидь, на цьому реформи і "зміни життя на краще" для волинян тимчасово закінчились, тому все що залишається – чекати. Чи якісних змін в житті області, чи кадрових змін у Волинській ОДА – покаже час.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook