Діма Маніфест помер сьогодні, 13 жовтня, від раку. Незважаючи на пухлину режисер працював до останнього і продовжував знімати кліпи багатьом українським зіркам шоу-бізнесу.

Читайте також: Відійшов у вічність видатний актор Волинського драмтеатру

Про смерть українського режисера розповів репер Олександр Ярмак на своїй сторінці в Facebook. Також про це написали і інші зірки.

"Так що ж відбувається???!! Дімончик RIP. Ти був великим трудягою, навіть попри пухлину ти все одно не здавався і працював далі! Сюжет твого життя закінчився дуже рано, гарних тобі кадрів з неба, брат!", − написав артист.

Помер молодий український режисер: раптова смерть шокувала зірок

Варто зазначити, що Діма зняв дуже багато кліпів українським артистам, серед яких Антитіла, Оля Полякова, Світлана Тарабарова, DZIDZIO, Віталій Козловський та інші.

Читайте також: Під час змагань раптово помер молодий український спортсмен (фото)

Діма Маніфест займався також не тільки зйомкою кліпів, але і фільмів і серіалів. Він був режисером серіалу "Великі Вуйки", який є спін-оффом культового серіалу "Останній Москаль".

В одному зі своїх інтерв'ю він розповів, що знімати кліпи простіше, оскільки після зйомки можна відпочити, а серіал - це робота на довгу дистанцію. Серіал доводиться знімати місяцями і неможливо все зупинити, щоб зробити перерву.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook