Уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, який у листопаді 2019 року потрапив разом із дітьми у жахливу ДТП, вже повернувся до виконання своїх професійних обов'язків. А от його старший син, який отримав серйозніші травми, досі проходить реабілітацію.

Читайте також: "Це якийсь страшний сон", – Кулеба розповів про стан дітей після серйозної ДТП

Про це 24 січня виданню Страна.ua розповіла помічниця дитячого омбудсмена.

За її словами, стан здоров'я Миколи Кулеби задовільний і на початку січня 2020 року він вже повернувся до роботи. Хоча, зауважує вона, отримані під час аварії травми нагадують про себе. Щодо сина дитячого омбудсмена, за словами помічниці, реабілітація не буде швидкою. Але наразі в хлопчика спостерігається "позитивна динаміка відновлення".

"На сьогодні стан здоров'я Миколи задовільний. Звичайно, пошкодження ще дають про себе знати, але потрібен час. Стан старшого сина покращився, він зараз перебуває на реабілітації. Вона не буде швидкою, але є позитивна динаміка відновлення", − прокоментувала вона.

Читайте також: Постраждалий у ДТП з Кулебою водій отримав фінансову допомогу від чиновника

Нагадаємо, 24 листопада вдень у селищі Чабани Києво−Святошинського району Київської області уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба потрапив у ДТП. Разом із Кулебою в салоні авто були старший син Тимофій і молодший син Єлісей.  На відео з місця події видно, як машина Кулеби виїжджає на перехрестя на червоне світло. Неправильно обравши смугу руху, він перешикувався так, що опинився поза зоною видимості світлофора, а згодом поїхав після руху автомобіля праворуч від нього і зіткнувся з мікроавтобусом Volkswagen. За попередніми даними, в автомобілі Кулеби також були відсутні автокрісла. Лікарі повідомляли, що старший син Кулеби Тимофій перебуває у медикаментозній комі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook