Президент України Петро Порошенко втік з готелю від журналістів, заховавшись за своїми охоронцями. Відповідне відео опублікував на своєму YouTube каналі відомий журналіст-розслідник Олександр Дубінський.

Читайте також: "Під прикриттям": журналісти викрили мережу агітаторів Порошенка, влаштувавшись до них на роботу (відео)

Журналіст Тарас Середич намагався взяти коментар у президента Петра Порошенка, але його діяльності, яка, до речі, захищена Конституцією України, перешкоджали невідомі чоловіки – охоронці "гаранта".

Спершу кремезні чоловіки спинами закрили прохід до Петра Порошенка, а потім взагалі заблокували двері і вихід з приміщення холу готелю.

Читайте також: Підкуп виборців розпочався відкрито: БПП роздає гроші населенню, порушуючи закон (відео)

Такі своєрідні методи прогресивний і проєвропейський президент України Петро Порошенко обирає для поширення ідей демократії на власному прикладі і прищеплення країні демократичних цінностей.

Відзначимо, що під час Томос-туру президенту заборонено було ставити будь-які запитання, а намагання це зробити розцінювалось спецслужбами як провокація. Відтак на всіх виступах Петра Порошенка була присутня відібрана лояльна публіка, яка складалась з бюджетників, що просто боялись втратити свою роботу. Журналістам також був заборонений вхід на виступи президента.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook