22 квітня у Києві під Адмінстрацією Президента відбувся мітинг на підтримку Петра Порошенка. На ньому зібрались прихильники чинного Гаранта, аби сказати "Дякую!" за 5 років на посаді.

Читайте також: "Інколи тормозить, але працює": топ-"порохоботів" продають в мережі

Слід відзначити, що мітинг дав зрозуміти стратегію команди Порошенка на найближчі місяці. Армія "порохоботів" робитиме акцент на те, що підтримка політсили президента БПП "Солідарність" дорівнює відсотку, набраному у другому турі виборів президента-2019, тобто 25%.

Звісно ж порівнювати результати голосування на президентских виборах і виборах до Верховної Ради є цілковитою нісенітницею. Але на таких голослівних і пропагандистських гаслах будувалась кампанія Порошенка і, схоже, відступати від даної стратегії у його штабі не збираються.

Читайте також: У Порошенка витратили мільйони на "бруд" проти Зеленського у групах на facebook

До речі, прихильники Порошенка на мітингу масово поширювали ідею про повернення Порошенка на посаду президента вже через рік. Однак жоден з них не міг пояснити, про що мова. "Порохоботам" у штабі закинули чергову безглузду тезу, на яку вони сліпо повелись.

Однак все ж лейтмотивом мітингу на Банковій стало те, що Порошенко – це перший президент в історії, якому самовільно прийшли подякувати люди.

Читайте також: Топ-"порохоботи" зганьбились на всю Європу, обсміявши пожежу в Парижі

Відзвітували про "мітинг подяки" у соцмережі facebook топ-"порохоботи".

Мирослав Олешко, якого жартома продають в мережі на маркетплейсі: "Перший в історії України Президент, заради якого українці прийшли на Банкову, щоб подякувати".

Радник Петра Порошенка Юрій Бірюков, який порівнював Гаранта з кривавим диктатором Аугусто Піночетом, зазначив, що у команді БПП "Солідарність" готуються до парламентських виборів і закликають прихильників Порошенка працювати у якості волонтерів.

Ще один відомий "солдат Порошенка" Мирослав Гай взагалі впав у ейфорію і назвав президента, який стоїть за корупційними схемами шалених масштабів, національним героєм і рок-зіркою.

Не залишився осторонь політолог-журналіст Тарас Березовець, який зганьбився на всю Європу, ставши героєм скандалу із пожежою в Соборі Нотр-Дам.

Олексій Петров: "Вперше в історії України, тисячі громадян прийшли під стіни Адміністрації Президента. І не для того, щоби щось волати, коли очільника держави немає на робочому місці. А задля того, щоби просто сказати йому ДЯКУЮ!"

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook