Петро Порошенко чітко окреслив свій намір сфальсифікувати вибори через виборчі комісії. Завдяки реєстрації своїх "технічних" кандидатів, чинний президент отримав у комісіях більшу половину представників. Відтак, через них він має змогу робити все, що заманеться аж до підміни бюлетенів з поміткою навпроти "правильного" прізвища.

Читайте також: Порошенко запустив шокуючу за масштабом схему фальсифікації виборів: подробиці

На цьому він не зупиняється і укладає угоди з іншими "лояльними" кандидатами, купуючи в них квоту на представників у виборчих комісіях за таємною угодою.

Одним з тих, хто допомагатиме у фальсифікації виборів став кандидат у президенти Ігор Шевченко. Він продав Петру Порошенку передбачені законодавством квоти на представників у виборчих комісіях. Про повідомляє портал  Інформатор з посиланням на джерело з оточення Шевченка.

Ігор Шевченко

Після так званої угоди між двома кандидатами у президенти ЦВК за короткий проміжок часу змінила чималу кількість осіб, раніше включених до складу ОВК за поданням Ігоря Шевченка. Представники у виборчих комісіях були замінені на людей, яких подав до ЦВК штаб Петра Порошенка, стверджує інсайдер.

Читайте також: "Він осатанів": Порошенко дав ляпаса дівчині і влаштував її затримання (Відео)

Раніше ЗМІ писали, що Ігор Шевченко зареєструвався кандидатом у президенти в інтересах людей з президентського оточення – Ігоря Кононенка і Олександра Грановського. Начебто, Ігор Шевченко бере участь у виборах, аби відтягнути голоси в свого однофамільця, кандидата у президенти від партії "УКРОП" Олександра Шевченка.

Додамо, що наразі точно відомо, що Юлія Литвиненко, Володимир Петров, Василь Журавльов, Роман Насіров, Ольга Богомолець є технічними кандидатами і допомагають Петру Порошенко сфальсифікувати резульати виборів. До цього переліку відтепер входить і Ігор Шевченко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook