Із 13 липня у Луцьку відновлять роботу дошкільні навчальні заклади №36 та №37, які закрили через захворювання працівників на Covid-19.

Читайте також: У громаді на Волині, де був спалах коронавірусу, послаблюють карантин

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Рішення ухвалили 10 липня під час засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки, враховуючи інформацію, надану начальницею управління освіти Зіновією Лещенко. Як зазначила посадовиця, працівники цих садочків, які перехворіли на COVID-19, протягом усього перебігу захворювання на роботі або не перебували, або уникнули контактів із іншими учасниками навчального процесу. Наразі нових випадків захворювання у цих закладах не зафіксовано, вжито усіх превентивних заходів.

Читайте також: На Волині коронавірусом захворів працівник міського суду

Повідомляється також, що за останню добу у Луцьку зафіксовано 19 нових випадків захворювання на COVID-19. Всього в обласному центрі налічується 622 випадки захворювання, з них 13 – летальних. За час епідемії одужало 163 лучанина.

Тим часом тривають перевірки дотримання вимог карантину силами Держпродспоживслужби, поліції, департаменту муніципальної варти та виконавчих органів Луцької міської ради.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook