Прокуратура завершила розслідування вбивства двох дівчат у Києві, в якому підозрюються Сергій Ксьондзик і Єлизавета Бершацька.

Читайте також: "Я лежала в обіймах вбивці": 19-річна дівчина, яку разом із подругою вбив волинянин, описала свою смерть у щоденнику

Як повідомляє пресслужба прокуратури столиці, були встановлені обставини скоєння жорстокого злочину.

"Напередодні вбивства підозрювані взяли на кілька днів в оренду однокімнатну квартиру на Подолі, куди в подальшому запросили двох дівчат 2000 і 2003 років народження нібито для спільного відпочинку. В силу молодого віку і відсутності життєвого досвіду останні погодилися на пропозицію. Надалі, перебуваючи в квартирі, підозрювані із застосуванням насильства вчинили напад на потерпілих з метою заволодіння їх майном. У дівчат при собі були мобільні телефони, недорогі прикраси і трохи грошей", – йдеться в повідомленні.

У прокуратурі зазначили, що нападники нанесли ножем 19-річній дівчині 17 ударів в шию і груди. Другій 16-річній дівчині завдали не менше 28 ножових ударів. Від отриманих ран обидві загинули на місці.

Пізніше підозрюваних затримали на залізничному вокзалі в Одесі. Також було встановлено, що до скоєння подвійного вбивства, вони 29 грудня 2019 року здійснили напад на жителя Києва.

Читайте також: Розповіли про дівчат, яких жорстоко вбив волинянин у Києві (відео)

Зараз підозрювані перебувають під вартою. За вчинене злочину загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, 4 січня в Подільському районі Києва місцева жителька виявила трупи двох дівчат у квартирі, яку здавала орендарям на Новий рік. Тіла господиня оселі знайшла на балконі в шафі. Їх трупи були зв'язані скотчем. Загиблими виявилися 16-річна Марія Каминіна і 19-річна Єва Лисенко. Убиті дівчата значилися в розшуку як зниклі безвісти ще з 2 січня. Підозрюваними виявилися волинянин Сергій Ксьондзик і Єлизавета Бершацька. Вони були затримані на вокзалі в Одесі. Сергій Ксьондзик, який разом з Єлизаветою Бершацько, підозрюється у вбивстві двох дівчат на знімній квартирі в Києві, раніше був судимий за крадіжку і згвалтування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook