Начальник відділу інформаційної політики Волинської облдержадміністрації Світлана Головачук оголосила про відхід з посади.

Читайте також: Гунчику порадили ретельніше підбирати кадри, через брудні висловлювання Світлани Головачук

"Ера мого чиновництва завершилася! За ці три із хвостиком років у коморі досвіду суттєво прибуло. При чому досвіду всілякого! Ніколи б і подумати не могла, що саме державна служба змусить зняти рожеві окуляри журнілстського ідеалізму й геть інакше глянути на професію, яка, думалося, на 100% моя.І припускала, але й гадки не мала, що робота в ешелонах влади – ще той мадридський двір! Тому тішуся, що роблю па-па одній сфері й не повертаю в іншу!" – повідомила Головачук у Facebook.

Фаворитка Володимира Гунчика за час своєї роботи в ОДА стала фігуранткою кількох скандалів. Світлана Головачук дозволяла собі грубі висловлювання на адресу журналістів, перешкоджала їхній діяльності і в цілому поводилась нетолерантно по відношенню до ЗМІ. За роботу речниці голови ОДА навіть довелось вибачатись дружині президента України Марині Порошенко.

Окрім того, за час роботи Світлани Головачук сайт Волинської ОДА був визнаний одним з найгірших в Україні, що демонструє непрофесійність очільниці відділу інформаційної політики, її упередженість та нездатність налагодити роботу команди для досягнення позитивного результату.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter