Ввечері 16 липня, під час паузи в ефірі програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV лідер партії "Сила і честь" Ігор Смешко напав на свого опонента в студії, народного депутата Дмитра Добродомова.

Читайте також: Месіанство і нарцисизм лідера: чому "Сила і честь" Смешка розвалюється до виборів

Інформацію про інцидент оприлюднила депутат з "Народного фронту" Вікторія Сюмар.

"Я не знаю, яку "честь" має офіцер, який в 2014 році замість фронту займався хіба що своїм працевлаштуванням на високі посади, тоді як реальні офіцери робили батальйони і брали відповідальність. 

Не знаю про яку "честь" можна говорити у Смешка, який фізично накинувся в кулуарах Свободи слова ICTV на Дмитра Добродомова з кулаками і охоронцем. А потім в ефірі зображав "здивування".

Не знаю, які "нові обличчя" і "силу" веде в парламент Смешко, якщо в його списку колишній начальник Генштабу Володимир Замана. Як стверджує військова прокуратура, у час роботи Замани на посаді були розформовані зенітно-ракетні дивізіони, озброєні ракетними комплексами С-300, а також 19 авіаційних військових частин, що лишило нашу армію фактично можливості захищатися... Це про "новизну і честь"... І нічого! про майбутнє). Українська політика як вона є", – написала Сюмар в Facebook.

Читайте також: Втікачі із "Самопомочі" та БПП, агроолігарх, суперкорупціонер: хто у списку партії "Сила і честь" Смешка

Факт інциденту між гостями політичного ток-шоу також підтвердив Дмитро Добродомов. Він розповів, що лідер "Сили і честі" зірвався після того, як йому було поставлено запитання про тих людей, які опинилися в списку очолюваної ним партії.

"Все почалося з того, що в момент виступу Смешко, я задав йому питання про те, чому в списку кандидатів його політсили відсутні партійці, про що вони самі заявляли раніше, зате є в наявності багато людей Януковича, Порошенка і представників БПП. Особливо мене вражає 14-й номер в списку – Олексій Горащенко, якого в розпал "Соломатіна-гейта" відкрито назвали "смотрящим" з Адміністрації президента при процесі перевірки декларацій... в цей момент ведучий нас відправив на перерву, де в кулуарах Смешко накинувся на мене разом зі своїм охоронцем", – зазначив Добродомов.

Нардеп зазначає: після того, як Смешко схопив Добродомова, між ними зав'язалася словесна перепалка і сутичка, яка ледь не переросла в рукоприкладство.

"Я зараз тобі розповім докладно третій закон Ньютона", – так висловився на мою адресу Смешко, після чого я намагався йому відповісти і відштовхнути", – пояснює Добродомов. – У цей момент втрутився охоронець Смешка, такий двометровий і здоровий, який відкинув мене в сторону. Тільки завдяки тому, що поруч виявилася Сюмар, вдалося уникнути подальшої ескалації, ми розійшлися в різні боки".

Парламентарій додає, що після завершення активної фази інциденту він не тиснув руку Смешку.

"Я ж на двадцять років його молодше, все розумію, але треба йому теж якось впоратися з емоціями... Я ж теж чоловік, і можу постояти за себе, як в дискусії, так і інших моментах. Тому, коли знову почався ефір, попросив Смешка тримати себе в руках. Він же в відповідь зробив здивований погляд, ніби нічого не було, а ми з Сюмар це все придумали", – пояснив Добродомов.

У конфлікт втрутився лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко. Під час ефіру він пригрозив Смешку дати фізичний відпір.

"Мені соромно за такого генерала, який не може відповісти на питання, яке ставиться в студії відкрито, публічно, на всю країну, а потім з охоронцем беруть за грудки і застосовують фізичну силу. Спробував би до мене застосувати, я б роги швидко обламав. Якби підійшов до Добродомова і спробував вдарити, отримав би відразу. Я попереджаю: таким в парламенті роги обламають швидко. Якщо ви ще туди потрапите", – заявив Гриценко.

Згодом Гриценко додав на своїй сторінці у соцмережі, що Смешко прикривав корупцію Порошенка.

"Сила і честь" генерала-спецслужбіста слабкістю і підлістю виявилися. Напхав у свій список депутатів БППшників разом із працівниками АП, які прикривали корупцію Порошенка & Со, і коли в ефірі Свободи слова його про це питають, нічого кращого не придумав, як підло, за лаштунками студії під час реклами, натравити ще й свого охоронця на представника нашої команди. Натиснути фізично, закрити рота? Не вдасться! Ці підлі спецслужбістські штучки собі залиште. У студії (не за лаштунками) генерала я твердо попередив: ще один такий підлий вчинок – рога обломаю. Без охоронця", – написав Гриценко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook