На якому побаченні варто займатися сексом – тема, як не дивно, все ще важлива і актуальна для багатьох жінок.

Читайте також: Секс і брехня пов'язані: результати дослідження

Як вирахувати час ікс, щоб не зажити слави легкодоступної та не втратити інтерес чоловіка – розповіла наш експерт, сексолог Оксана Єфремова, пише ICTV.

"Саме тривога про те, що ж подумають люди і чоловік змушує жінку не слухати себе і своє бажання, а шукати відповіді у подружок, в інтернеті або на ТБ. Адже й справді, ми часто можемо отримати осуд за те, що занадто легко і рано погодилися на секс. А ще є острах втратити інтерес партнера після сексу. Миготить у голові й інший ризик – якщо довго тягнути з сексом, можна і зовсім відлякати партнера", – розповідає сексолог.

Читайте також: Названі три способи зберегти стосунки

При цьому немає ніяких єдиних правил і норм у цьому питанні. Іноді після сексу на першому побаченні складаються щасливі і тривалі стосунки, іноді секс після 101 побачення закінчується шлюбом і міцною родиною.

"Якщо ти хочеш сексу саме з цією конкретною людиною, якщо ви здали хоча б мінімальні експрес-тести на ВІЛ, сифіліс, гепатити та користуєтеся презервативом, якщо ти відчуваєш себе у безпеці як фізично, так і психологічно, і ви обидва цього хочете – чому б і ні? Секс як на першому, так і на тисячному побаченні повинен бути безпечним, за згодою і з задоволенням!" – впевнена сексолог.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook