Кандидат від партії "ЗА МАЙБУТНЄ" Сергій Карпук перемагає на виборах голови Шацької ОТГ.

Читайте також: Повідомили, хто переміг у виборах на посаду голови Голобської ОТГ

Про це свідчать дані паралельного підрахунку голосів, йдеться на сторінці партії "За Майбутнє" на Волині.

За попередніми результатами паралельного підрахунку, Карпук отримав більше 50% голосів на виборах голови Шацької громади.

"Разом з командою беремо на себе відповідальність за долю громади. Знаю, що потрібно зробити, аби рідний край став розвинутим, інвестиційно-привабливим, рекреаційним центром Волині з потужним фінансовим ресурсом. Як і протягом останніх п’яти років, і далі віддаватиму свої сили, використовувати вміння та знання, аби кожне питання було належно вирішено", – говорить Сергій Карпук.

Довідково:

Сергій Вікторович Карпук народився 24 листопада 1987 року в селищі Шацьк Волинської області. Має три дипломи магістра економіки і права (один з них – з відзнакою). Працював на державній службі та в банківській сфері, зокрема у 2011- 2013 роках був головним державним податковим ревізор-інспектором Державної податкової служби у Волинській області. А з грудня 2013 по травень 2015 – начальником Шацького відділення Волинської ОД АТ "Райффайзен Банк Аваль". У грудні 2015 року став головою Шацької районної ради Волинської області.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook