У Маневицькій школі №2 досі немає даху, через що дощ заливає шкільне приладдя: меблі, учнівські речі та стіни.

Читайте також: На Волині у 95 школах немає туалетів в приміщеннях

"В цій школі почали заміну даху в кінці серпня. Певна річ, що замінити дах до початку осінніх дощів вони не встигли. Замовник ремонтних робіт Маневицька РДА в особі Андрія Линдюка. А хто зараз буде відповідати за те, що школа без даху, за рахунок чого руйнуються стіни, підлога, меблі, вчора вибило електроенергію бо дощ залив щиток?" – пише у Фейсбук активіст Сергій Рижков та звертається до голови ОДА Олександра Савченка, голови Маневицької РДА Андрія Линдюка, депутатів та Прокуратури області.

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко вже створив комісію із заступників Світлани Мишковець, Валентина Цьося, начальника управління освіти науки та молоді ОДА Людмили Плахотної.

Тож поки тривають канікули, комісія, сподіваємося, встигне обстежити школу, а відповідні служби працюватимуть на ліквідацію проблеми.

Читайте також: За що судитимуть голову Маневицької РДА Андрія Линдюка?

Голова Маневицької РДА Андрій Линдюк запевняє, що ситуація контрольована, і "все що планується буде зроблено і діти навчатимуться у безпечній, утепленій школі".

Нагадаємо, скандальний очільник Маневиччини Андрій Линдюк, який цілком абстрагувався від махінацій з бурштиновими землями у районі і дозволив шахраям цинічно обдурити державу та людей. У результаті багаті цінними надрами землі за безцінь дістались незрозуміло кому. Громада області не отримає ні копійки за видобутий на Маневиччині спритниками бурштин. Окрім того, Андрій Линдюк "зірвав" забезпечення дітей-чорнобильців харчуванням у школах.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter