Волинський центр розвитку урядування організовує круглий стіл для підбиття підсумків роботи міської влади у 2017 році. Він носитиме пафосну назву "Рік провалу". "Експерти" ЦРУ Тарас Яковлєв, Юрій Моклиця та Сергій Григоренко на заході мають намір презентувати аналіз діяльності міської влади за минулий рік.

Читайте також: Волинський ЦРУ: хто є засновником організації і що від неї чекати

Отже, скандальна трійця, яка зарекомендувала себе казнокрадами та корупціонерами під час роботи заступниками міського голови, тепер взялась повчати нову владу, як покращити сферу муніципального управління.

Нагадаємо, що свого часу Тарас Яковлєв, Юрій Моклиця та Сергій Григоренко нахабно розкрадали бюджет міста. Весною 2017 року вони, зокрема, підписали ряд суперечливих документів і ініціювали зростання вартості проїзду у марштутних таксі до 4 грн, після чого покинули посади. Хоча за підрахунками працівників відповідного відомства міськради та небайдужих лучан, навіть 3,50 було достатньою обгрунтованою ціною.

Читайте також: Казнокради забили на сполох через бюджет Луцька?

Наразі три екс-радника мера Миколи Романюка, розбазаривши бюджетні кошти, нерухомість і землю, збирають черговий круглий з порадами і матеріалами, які нібито міститимуть "конструктивну критику".

Відзначимо, що проект Волинського ЦРУ лучани пов'язують з місцевим олігархом Степаном Івахівим. Їхні намагання втрутитись з "благими намірами" у керування містом – це лише спроба дестабілізувати ситуацію в Луцьку.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter

Віталій Іщук