У Луцьку міську раду звернулись власники бару "Ден Хол", який знаходиться на вулиці Потебні, 62, щодо встановлення режиму роботи на 2021 рік. Зазначимо, що раніше заклад називався "У Наталки" і мав у місті доволі сумнівну репутацію, а лучани неодноразово скаржилися на роботу бару. Про це йшлося сьогодні, 17 березня, під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Читайте також: У Луцьку скандальний бар не працюватиме цілу ніч

Минулого року власники закладу уже зверталися до міськради з проханням дозволити роботу бару до 4-ої ночі, проте дане рішення не було підтримане через значні порушення. Після зміни назви закладу власники знову звернулися до міськради з проханням дозволити роботу бару до 4-ої ранку.

Члени виконавчого комітету поцікавилися, що змінилося з моменту останнього засідання виконкому, коли закладу відмовили у затвердженні.

За словами в.о. начальника управління розвитку підприємництва та реклами Тетяни Чемерис стосовно закладу було подано запити у всі необхідні структури стосовно складених протоколів на порушення, правил тиші, знаходження неповнолітніх у закладі.

"Фактів порушень норм законодавства не було підтверджено. Тому і виносимо цей проект рішення", – зазначила доповідачка.

Представник підприємця Ярослав Білецький зазначив, що зміна назви закладу пов'язана зі зміною концепції роботи закладу.

"Проаналізувавши усі зауваження, зокрема, про масове скупчення людей. Але це приміщення облаштоване шумоізоляцією і жодних зауважень про шум чи музику не було. Ми облаштували відеонагляд, окрема особа буде контролювати за поведінкою потенційних відвідувачів на прилеглій території. Крім того, було проведено роботу з персоналом, аби обмежити присутність у закладі тих осіб, які можуть впливати на поведінку на формування громадської думки", – розповів пан Білецький.

Читайте також: Побиття поліцейського у нічному клубі в Луцьку: охоронцям повідомили про підозру

Члени виконавчого комітету дозволили закладу роботу з 22-ої до 4-ої ранку, але з випробувальним терміном до 30 червня.

Зокрема, департаменту муніципальної варти міської ради, поліції доручили здійснювати контроль за дотриманням встановленого режиму роботи закладу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook