Скандальний салон еротичного масажу "Карамель" продовжує працювати у Луцьку. Незважаючи на висвітлення його роботи у ЗМІ, салон як і раніше користується популярністю і має чимало відвідувачів.

Читайте також: У борделі, який недавно викрили у Луцьку працювала ВІЛ-інфікована повія

Відповідно до статистики, за 2018 рік на Волині офіційно зафіксовано лише 1 особу, яка займається проституцією. Про це під час чергового сесійного засідання облради, яке відбулося у середу, 12 лютого, у своєму зверненні заявив депутат Волиньради Володимир Кучер, пише ІА Волинські новини.

Депутат зазначив, що журналісти ТРК "Аверс", які проводили розслідування про діяльність салону інтимних послуг "Карамель", повідомили йому, що заклад досі діє. Більше того – на виклик журналістів поліція належним чином, з його слів, не відреагувала.

"Можливо, поліція боїться собі зіпсувати статистику, адже згідно з документами на Волині тільки 1 повія", – зазначив депутат.

Очільник прокуратури зазначив, що взяв інформацію до уваги. Також зауважив, що не всі випадки підпадають під кримінальне правопорушення, адже деякі є адміністративними.

Як повідомили журналісти, вчора після півночі до салону "Юнона" (неофіційна назва "Карамель"), який знаходиться на вулиці Лесі Українки та надає інтимні послуги завітали журналісти.

У приміщені закладу знаходилися приблизно 8 дівчат разом з клієнтами. У салоні нелегально діє сауна, продають алкогольні напої. Жодних дозвільних документів на місці не було. Журналісти зазначають, що працівниці втікали із закладу та ховали клієнтів.

Читайте також: Скандальний інтим-салон у центрі Луцька перейшов у підпілля

Журналісти викликали поліцію, проте слідчо-оперативна група відмовилася проводити будь-які слідчі дії, бо це – приватна власність.

Правоохоронці не оглянули заклад, не з’ясували на основі яких документів він працює, що за жінки у ньому працюють і які послуги надають.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook