Митниця нова – кадри старі. На посаду заступника начальника Волинської митниці лобіюють скандальновідомого львівського митника – Павла Македона. Чоловік є рідним братом Юрія Македона, який ще донедавна був народним депутатом України від партії Петра Порошенка.

Читайте також: Бізнес по-українськи: як наживаються на заробітчанах, які повертаються через ПП "Ягодин"

Очевидно, на Волинську митницю вирішили перевести весь кадровий склад Львівської митниці. Ще 24 березня голова митної державної служби Максим Нефьодов підписав наказ про призначення керівника Волинської митниці Ігоря Вісьтака, який, до приходу на Волинь, займав різні посади на Львівській митниці. Зокрема, був начальником і митного поста "Львів. Аеропорт".

Тепер стало відомо, що на посаду заступника начальника Волинської митниці лобіюють такого собі Павла Македона. Його рідний брат Юрій Македон нещодавно був народним депутатом від партії Петра Порошенка "Європейська солідарність". А до того, як піти у політику Юрій Македон працював у СБУ. Нині ж чоловік займає посаду застцпника начальника Львівської митниці.

Цей посадовець  на своїй посаді багатьох карівників Львівської митниці, найяскравіше "попрацював" за керівництва Л. Прокіпчука та Є. Сафонова, виконуючи роль куратора контрабандних схем та збору коштів з митних постів (чорного налу).

До роботи на Львівській митниці Павло Македон працював на Київській митниці та ДФС у Києві.

Згідно з його декларації, у чоловіка немає ні власної нерухомості, ні автомобіля. Задекларована Павлом Македоном квартира в Києві належить іншій жінці, а квартиру у Львові знімає його дружина, яка має у Києві власний магазин одягу. 

Читайте також: Корумпований волинський митник очолить Київську або моніторингову митницю, – Джерело

Детальніше дивіться в сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook