Угоду з продажу готелю "Дніпро" в Києві завершено.

Читайте також: На Волині продали базу відпочинку (фото)

Про це в Telegram повідомив народний депутат України від партії "Слуга народу" Данило Гетманцев.

"Розрахунок за готель "Дніпро" проведено. Покупець розрахувався повністю. Гроші в бюджеті (1.111.111.222 грн). Найуспішнішу угоду за останні 3 роки з приватизації завершено", – заявив Гетманцев.

Як зазначив у телеграмі нардеп Антон Поляков,що таким чином "Слуга народу" знищує ФОПів.

"слуга" народу хвалиться продажем готельного комплексу в самому серці Києва, на першій лінії Європейської площі, і в кілька разів дешевше реальної ціни.

За оцінками експертів, а не якихось зацікавлених осіб, готель "Дніпро" можна було б продати мінімум за 2.5 мільярда гривень.

Читайте також: Волинські землі віддали в оренду на 49 років інвесторам з Кіпру (відео)

Наприклад, на другій лінії Хрещатика, будинок Київпроекту, яке поступається за всіма параметрами готелі "Дніпро" в десятки разів, (власник Київпроекту побіжний екс-міністр МВС Білоконь) продали за 42 мільйони доларів, або 1.17 мільярда гривень.

Як взагалі можна оцінити серці столиці? Скільки коштує будинок Кабміну або парламенту? А адресу готелю "Дніпро" – вулиця Хрещатик 1/2. Один цю адресу варто більше всієї суми угоди. Приватизують.

13000 квадратних метрів готелю "Дніпро" продали за 3000 доларів за квадратний метр. Найдешевші квартири на Хрещатику продають по 8000 доларів за метр квадратний.

Навіть в будинку Президента Зеленського, біля Маріїнського парку, де дуже часто проходять мітинги, що навіть не порівняти з місцезнаходженням готелю "Дніпро", квартири продаються по 10-15 тисяч доларів за метр квадратний. Мабуть, ті хто вважають цю операцію успішною, переплутали Європейську площу з Троєщиною", – зазначив депутат.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook