Під час святкового салюту в Мінську сталася надзвичайна подія. Загинула жінка, є постраждалі. Про інцидент повідомили очевидці в соціальних мережах. Слідчий комітет і Міністерство оборони підтвердили інформацію про те, що сталося. Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

Читайте також: Планував зґвалтування ще у квітні, а вбив, бо нічого не вийшло: вбивця Дарини Лук`яненко заговорив у суді

Слідчий комітет повідомив, що в результаті події загинула жінка, 1955 року народження, яка спостерігала за салютом на березі річки Свіслоч і була поранена. Медикам врятувати її не вдалося.

Очевидці повідомляють, що жінці в шию потрапив металевий осколок.

Крім того, за попередніми даними, ще кільком потерпілим надавалася медична допомога, в зв'язку з отриманими ушкодженнями. Однак їм госпіталізація не знадобилася. Точна кількість людей, які звернулися до медичних установ, встановлюється.

Читайте також: "На х** пішов бігом!": як спілкуються нардепи, забороняючи лаятися українцям (відео)

Також в результаті НП були вибиті стекла в декількох будівлях.

Відомо, що проведення салюту забезпечувала патрульна рота комендантського батальйону Мінської військової комендатури.

У поширеній Міністерством оборони заяві говориться, що комісія міністерства спільно зі Слідчим комітетом встановлює причини події.

"Постраждали 4 людини. З них одна жінка отримала травму, не сумісну з життям. Військове відомство висловлює співчуття рідним і близьким загиблої і надасть необхідну допомогу", – повідомляє Міністерство оборони Білорусі.

Відомство також зазначає, що "заряди цієї партії раніше вже застосовувалися для салютів".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook