На цю сесію прийшли аж три губернатори: діючий Олександр Савченко, його попередник Володимир Гунчик та Володимир Бондар, який був на цій посаді після Помаранчевої революції. 

Читайте також: Ігор Палиця розповів, кого хоче бачити на посаді голови Волинської ОДА

Відзначимо, що Володимир Бондар є Заступником Голови Державного агентства лісових ресурсів України. І у зв’язку з тим, що конкурс на посаду голови лісового агентства не провели, він фактично є керівником усього українського лісу. А питання лісу останнім часом стоїть дуже гостро – ліс рубають на право і на ліво. І на цій сесії теж про це згадували. Але Олександр Савченко вважає, що лісова сфера на Волині буяє та процвітає.

Читайте також: Губернатор Волині Савченко осоромився, звітуючи про малий бізнес

На сесії був присутній і Володимир Гунчик – попередник Савченка на посаді голови ОДА. Після відставки він пішов працювати в Укроборонпром. Володимир Гунчик, на жаль, відмовився спілкуватися з журналістами. Хоча поговорити з ним було б цікаво, адже працює він у відомстві, яке нещодавно відзначилося грандіозним корупційним скандалом. Цікаво було б послухати його точку зору про бізнес на війні.

Читайте також: Чи причетний екс-губернатор Волині Гунчик до розкрадання в "Укроборонпромі"?

Між тим голова Волинської обласної ради Ігор Палиця вважає, що в Україні бодай на місяць потрібно ввести смертну кару, особливо для тих, хто розкрадає армію.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс"

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook