У Луцьку мешканці одного із під'їздів будинку на проспекті Соборності 37а обурені сусідкою, яка з вадами зору і, нібито, психічно хвора. За словами, лучан через неї у під'їзді утворилось сміттєзвалище, а також стоїть сморід. Мешканці будинку просять владу вплинути на ситуацію.

Про це повідомила Яна Поліщук на платформі "Відкрите місто".

Читайте також: З'явились деталі загибелі 9-річного хлопчика у Луцьку (відео)

"Ми,жителі другого під'їзд по Проспекту Соборності 37а не можемо проживати у своїх квартирах. Вже багато років прості жителі не можуть добитись справедливості і допомоги у органів влади. У нашому під' їзді проживають люди з вадами зору, серед них є жителька, яка проживає на 4 поверсі і яка створила у своїй квартирі і у під' їзді сміттєзвалище. У її квартирі сміттям завалена квартира від підлоги до потолка, вона посеред сміття ходить у туалет і випливає це все на лісничну площадку.

Ні на які зауваження, прохання, вона не реагує. Я не можу вам передати сморід, знову наближається літо, це повна антисанітарія. Біля її квартири проживають діти так як і на інших поверхах. У нас часто не працює ліфт і ми з дітьми змушені ходити пішки.

Читайте також: Волинський "сбушник" виграв 3 мільйони у казино депутата Луцькради Андрія Покровського

Ця жителька погрожує нам взірвати будинок, і багато інших погроз звучить від неї. ЖЕК невідомо куди тратить наші гроші, у під'їзді неможливо жити, обвалені стіні, прибиральниця відсутня і повна антисанітарія. Цей сморід іде від 4 по 9 поверх, враження, що труп лежить вже дуже довго. Допоможіть нам, психічно хвора людина з вадами зору не дає нам жити і нормально дихати. Одна надія на Вас", – повідомила лучанка.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook