Сьогодні, 28 березня, у рамках "Порох-туру" до Львова має завітати чинний президент Петро Порошенко. Проте, незважаючи на те, що зустріч запланована на 17,30, "гаранта" досі чекають.

Читайте також: На зустріч з Порошенком у Львові зганяють волинських "бюджетників" (фото)

На зустріч із Головнокомандувачем звезли "бюджетників" з різних областей, аби забезпечити "масовку" і "порадувати око" Петра Порошенка.

Проте, окрім постійної "масовки", для "оберігання" "гаранта" від народу, на його захист звезли правоохоронців з інших областей країни, котрі зробили живу "непробивну" стіну, повз яку неможливо пройти до сцени, на якій виступатиме Порошенко. На захисті також стоять десятки автобусів, на яких привезли правоохоронців. Тут і поліція, і Нацгвардія, і ТОР, і снайпери, які розташувались по периметру. Чому ж така посилена охорона? Невже Петро Порошенко так боїться народу, що відгородився від нього "сімома мурами"?

Читайте також: Мітинг "євроблях" заблокував вулиці Львова до приїзду Порошенка (фото, відео)

Проте, на мітингу у Львові не обійшлося і без традиційної "охорони" – "ПеТушків", які супроводжують свого патрона по всій Україні. Про це на своїй сторінці у Facebook написав Ігор Телішевський.

"Тітушки Порошенка починають збиратись в центрі Львова. Хлопці не місцеві. Все в традиціях Януковича", – написав чоловік, додавши при цьому відповідні фотографії.

Нагадаємо, що на зустріч з "гарантом" також повезли і "бюджетників" з Волинської області. І хоча зустріч була запланована на 17.30, волинян відвезли до культурної столиці ще о 13.00.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook