У Луцьку на вулиці Теремнівській стався вибух. 

Читайте також: Воїн з Волині Віталій Пясецький: "У підвалі ДАПу під нами були заблоковані "кадировці", які кричали: "Ей, хахол, виході, я тєбя рєзать буду"

Вибух трапився в вівторок, 4 лютого, у господарській споруді, у момент вибуху у будівлі був чоловік Віктор Смолярчук. Його госпіталізували з опіками, повідомляє Суспільне Волині.

Дружина постраждалого каже, що у хліві зберігали консервацію, інструменти й легкозаймисті речовини.

"Я зайшла до сусідки. Вона каже, такий вибух був, що аж шибки трусилися. Я навіть подумати не могла, що це в нас тут таке. Там були горючі всякі і бензин, і розчинники, цих три балони було. Я спочатку подумала, що це вони, бо вибух був сильний ", – каже Тетяна Смолярчук.

Жінка каже, що в цей час її чоловік мав бути на роботі, тому й не здогадувалась, що чоловік – під уламками. Рятувальники, котрі приїхали на місце інциденту, розповіли, що з-під завалів лунав стогін.

"Рятувальники почули голос і відразу викликали швидку. Він сам вийшов. Вони допомогли, він збоку вже стояв. Він був випивший і зляканий. Я його питала, що таке – він каже, що я хотів прикурити", – каже Тетяна Смолярчук.

Травмованого 51-річного Віктора Смолярчука медики швидкої відвезли до приймального відділення міської клінічної лікарні. Керівник обласного опікового центру Роман Трач стан пацієнта називає важким.

"Термічний опік глибокий в ділянці обличчя і китиць. На даний момент, опіковий шок. Як підготуємо рани, тоді буде пересадка шкіри. Це через 5-6-7-8 днів. Він при свідомості, на даний момент надається йому допомога інфузійної терапії. Він знеболений і знаходиться в палаті", – каже Роман Трач.

Речник поліції області Віктор Гомоль озвучив попередню причину вибуху: "Вибух стався внаслідок витоку газу із одного із балонів, котрі господар зберігав у підсобному приміщенні".

Читайте також: "Розписала свою смерть та дзвонила до подруги": розповіли нові деталі загибелі 19-річної волинянки на Прикарпатті

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook