Під час засідання виконавчого комітету прийняли рішення про надання житла дитині − сироті Олександру Циплюку. Його батько − учасник бойових дій на Сході Микола Циплюк, загинув в автомобільній аварії.

Читайте також:Атовець з Волині врятував життя скутеристу, якому у ДТП відірвало частину ноги

За словами начальника відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово−комунального господарства Геннадія Козюти, враховуючи пропозиції громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради, керуючись статтями 30, 52 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" та розглянувши матеріали, подані відділом реєстру житлового фонду департаменту житлово−комунального господарства, пропонується надати однокімнатну квартиру житловою площею 16,2 кв.м (загальною – 40,8 кв.м) дитині−сироті Циплюку Олександру Миколайовичу, який проживає в двокімнатній квартирі, що належить сім’ї опікуна на праві приватної власності, йдеться на сайті Луцької міської ради.

Члени виконкому зобов’язали опікуна зареєструвати місце проживання підопічного та протягом одного року оформити право власності на квартиру.

Читайте також: З'явились деталі загибелі 9-річного хлопчика у Луцьку (відео)

Також встановлено, що до досягнення Олександром Циплюком повноліття, реєстрацію інших осіб в квартиру здійснювати лише за згодою органу опіки і піклування.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook