Хореограф з Нововолинська Анастасія Олексюк знялася в рекламі для компанії ROZETKA.

Читайте також: Учасниця популярного реаліті "Топ-модель по-українськи" із Луцька вагітна (фото)

У відеороликах дівчина "серфінгує" разом із побутовою технікою та іншими товарами, які пропонує магазин. Про те, що буде сюжет із серфінгом, вона не знала до останнього. Дівчина любить ловити хвилі на серфі, тому вийшов цікавий збіг, пише "Буг".

Анастасію тепер часто можна побачити по телебаченню та на просторах інтернету. Дівчина і сама пише у своєму фейсбуці: "Алоха друзі, бачимось частіше останнім часом".

Волинська танцівниця знялась в рекламі відомого інтернет-магазину. ФОТО, ВІДЕО

Журналісти поцікавилися у нововолинянки, як вона потрапила на зйомки.

"У Києві знімається багато реклами. Я давно відвідую кастинги, знаходжуся в базі акторів танцівників і каскадерів (тих людей, що беруть участь у екстримі). Час від часу отримую запрошення на кастинги. Два роки тому знялася у гарній рекламі пива Guinness для Азії. Це мабуть був самий гарний проєкт, в якому мені пощастило взяти участь. Тиждень підготовки хореографії з лондонським хореографом, тиждень тренувань у повітрі на тросах, безліч синців і неймовірно гарний результат.

І цього літа на ROZETKA запросила та людина, яка кастингувала мене на Guinness. Попросили відзняти самопробу і попередили, що зйомка буде у купальнику у стилі "pin up". По відео домашнього завдання від режисера затвердили на роль, потім примірка, сама зйомка", – розповідає дівчина.

Читайте також: "Мамкіна мільйонерка": популярний ведучий "попустив" інстаблогерку з Луцька Катю Якимчук (відео)

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook