Базовий гардероб – це конструктор для дівчини, яким потрібно правильно володіти. Які речі повинні бути у вашому гардеробі? Як виглядати завжди модно, при цьому не маючи великих шаф з одягом? Творці бренду одягу VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морікподілилися своїми секретами і розповіли, яким повинен бути базовий гардероб, пише "Gazeta. ua".

Читайте також: Які кольори наймодніші влітку 2018 року

Must Have № 1 – сукня-трапеція

Моделі можуть бути різні: лаконічні в стилі мінімалізму або багаті з декором, однотонні або прикрашені принтами, злегка звужені на талії або прямі від лінії грудей.

"Сукні-трапеції є одним з найбільш вільних фасонів жіночого одягу. Вони однаково добре виглядають як в літньому, так і в зимовому варіанті. Літні моделі виготовляються з легких варіантів тканин, а зимові шиють зі щільних. Це базова модель, яка підходить на всі випадки життя, добре виглядає на всіх фігурах", – коментують дизайнери.

Must Have № 2 – біла сорочка

Біла сорочка, як і коротке чорне плаття – універсальна річ, яка завжди повинна бути в гардеробі. Багато хто асоціює білу сорочку з суворим і діловим стилем, але тепер ця річ стає таким же базовим елементом, як і звичайна біла футболка.

"Повсякчас відомі стилісти дають нам поради, з чим, як, де можна носити білу сорочку, але важливо пам'ятати про те, що вартоо вибирати класичний стиль, так як це максимально буде підходити під будь-який наряд", – розповідає Вікторія Богдан.

Must Have № 3 – спідниця-олівець

Спідниця-олівець – це річ, під яку ви зможете одягати майку, блузку, футболку і навіть об'ємний светр. Її можна носити у будь-який час року, вона буде виграшно виглядати як під босоніжки, так і під чоботи. Головне, звертайте увагу на розріз і довжину. Вона не повинна бути дуже короткою і вульгарною.

"Тим дівчатам, які працюють в офісі, спідниця-олівець просто необхідна. Вона ідеально підкреслить форми і при цьому, ви не буде виглядати вульгарно. Колір спідниці може бути різним: чорним, сірим або бежевим", – ділиться Олександра Морік.

Читайте також: Який колір волосся в тренді цього літа

Must Have № 4 – темні штани

Темні штани часто називають вічною класикою. На їхній основі, можна створювати навіть спортивні стилі.

"Найголовніше для брюк – це якість. Обов'язково вибирайте якісні матеріали і не забувайте того, що вони повинні добре сидіти на вас. Ми вважаємо за краще працювати тільки з натуральними матеріалами, адже вони відмінно носяться і зможуть вам довго прослужити", – розповідають Вікторія і Олександра.

Must Have № 5 – жакет

Зручна і універсальна річ, яка багатьом жінкам вже давно вподобалась – жакет. Пояснюється це тим, що за допомогою жакета ви можете створювати багато різних комплектів одягу.

"Носіть жакет з брюками, з сукнею-футляром, зі спідницею. Також чудово підійдуть джинси, які зроблять ваш лук стильним і, що найголовніше, зручним. В результаті у вас вийде ідеальний комплект для неформальних виходів", – кажуть дизайнери.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter