Уже більше року Луцьк живе без мера міста, оскільки парламент не може прийняти рішення про вибори у місті. 

Читайте також: УКРОП вимагає проведення виборів мера Луцька у Верховній Раді

"Президентський "Блок Петра Порошенка "Солідарність" перешкоджає призначенню виборів мера Луцька. Причина – відсутність у них кандидата, який міг би реально предентувати на перемогу", – таку думку уже неодноразово висловлювало багато політиків, які закликали парламент призначити позачергові вибори у Луцьку.

В ексклюзивному інтерв'ю "Під Прицілом" волинський "кіборг" Георгій Остров висловив і свою думку стосовно непризначення виборів мера в Луцьку:

"Прикро, що склалась така ситуація, це посміховисько. З іншої сторони, всі чекають, що щось зміниться після президентських виборів. Можливо, дійсно БПП не має свого кандидата і тому вибори не призначаються. Дуже шкода, що два табори на Волині не можуть сісти і домовитись між собою. Від цього страждає вся область. У нас все є для процвітання, але люди не хочуть шукати консенсус. Війна до хорошого не приводить.

Думаю, ті люди, які зараз знаходяться у Луцьку та Волині при владі стараються робити добру справу. Можливо, не все виходить, але в цілому позитивних моментів більше. Всі, хто приїжджає до Луцька відзначають, яке це класне місто.

Читайте також: Луцьк може надовго залишитись без мера через відсутність кандидата у "БПП "Солідарність"

З місцевою владою у нас буде все добре, прийде час, виберемо мера.

Взагалі, депутатам політику треба лишати в стороні. В першу чергу, необхідно вирішувати нагальні проблеми громади, виконувати обіцянки зі своїх програм. А от коли, все буде зроблено, тоді можна вертатись до політичних питань. Не можна політику ставити на перше місце", – зазначив Георгій Остров.

Повне інтерв'ю з "кіборгом" Георгієм Островим читайте завтра, 21 грудня, о 8.50 на сайті "Під Прицілом".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter