Після матчу 26-го туру Першої ліги України з футболу між "Агробізнесом" та "Волинню" луцькі фанати ледь не побилися з почесним президентом клубу-суперника Олегом Собуцьким.

Читайте також: Волинські баскетболісти стали переможцями 2-го туру чемпіонату України з баскетболу 3х3 (фото)

Фанати викликали футболістів на розмову після поразки 0:3, один із них у нецензурній формі заявив, що Волочиськ, який представляє "Агробізнес", – це село. Саме поруч проходив Собуцький, він відповів фанату "Ти сам село". Після цього фанати почали перелазити через паркан на розбірки, але їх зупинила поліція, йдеться у "Профутболі". 

Собуцького раніше відсторонили від футбольної діяльності через побиття арбітра Юрія Іванова. Сам він ще може подати апеляцію на це рішення та каже, що не причетний до побиття рефері.

Читайте також: Луцьку відкрили сучасний мультифункціональний спортивний майданчик (фото)

Зазначимо, що матч відбувся у Винниках через те, що стадіон "Агробізнесу" в Волочиську тимчасово відсторонили на період розслідування у справі про побиття Іванова.

Після 26-ти турів Першої ліги у турнірній таблиці лідирує "Інгулець" (54 очка), друге місце у "Миная" (53), третє посідає "Агробізнес" (50). "Волинь" – на 4-му місці (48).
27-й тур відбудеться 28-30 липня. У розіграші 30 турів, завершення сезону планується на 11 серпня. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook