Герой українського шоу "Холостяк-2" Френсіс Метью, заразився коронавірусом. Нащадок царської династії Романових впродовж уже восьми днів бореться з COVID-19.

Читайте також: Як розважалися політики і мільйонери у Куршевелі в пік коронавірусу (фото)

На своїй сторінці в Instagram 40-річний чоловік описав свої симптоми і припустив, що у всіх вони проявляються по-різному, – пише lenta.

Тяжкість у грудях, сильна слабкість і брак повітря в легенях – так у Метью на перших етапах виявлялася хвороба. На другий день його смакові і слухові рецептори були ослаблені.

"Хвороба наздогнала мене в минулий вівторок, коли я відчув напругу в грудях і сильну слабкість. Я пішов додому, ліг в ліжко, дихати було важко. Пульсуюча головний біль і слабкість. На другий день у мене пропав нюх і смак, але ніс не був закладеним. Далі з'явився кашель, який полегшив напруга в грудях. Потім напруга в грудях повернулося з невеликим відчуттям печіння в легенях.

Мені складно було глибоко вдихати без болю. Переставши повністю займатися спортом, відчуваю себе вичавленим, піднімаючись по сходах, і сподіваюся почати робити легкі вправи до п'ятниці. На восьмий день коронавируса у мене нарешті з'явилося трохи енергії. Сил все ще мало, але дуже хотілося грунтовно прибрати в квартирі і поголитися ", – написав екс-холостяк.

Читайте також: "Епідемія поширюється": коронавірусом інфікувався головний поліцейський Києва

Заначимо, що в Україні станом на 27 березня офіційно виявили нову коронавірусну інфекцію у понад 200 осіб. За минулу добу захворіло 62 особи. Тому в цілому в нас уже 218 випадків, з них 5 – летальних.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook