Народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко відпочиває зі своєю дружиною – Аллою Барановською – на грецькому острові Міконос. Пару сфотографували під час купання в морі.

Читайте також: «Слуга» Тищенко поділився з нардепами у Раді підозрілим напоєм (відео)

Відповідні знімки опублікувало видання «Вести». Зазначається, що острів Міконос вважається одним з найелітніших курортів Європи, де відпочиває еліта Європейського союзу і країн пострадянського простору.

На популярному курорті відпочивали Софі Лорен, Ніколас Кейдж, Мадонна, Елізабет Тейлор, Майкл Джордан та інші знаменитості.

У пресслужбі нардепа Тищенка не підтвердили, але і не спростували факт відпочинку політика на Міконосі. Водночас запевнили, що його літній відпочинок відображений у декларації.

На кадрах видно, як Тищенко разом з Барановською купаються в морі, ніжно обнімаються та цілуються. Вони обидва були в чорних сонцезахисних окулярах.

Читайте також: Показали елітний заміський маєток Тищенка, в якому він не живе (відео)

Тищенко з дружиною на відпочинку
Тищенко та Барановська насолоджуються відпочинком
Тищенко та Барановська відпочивають на грецькому острові
Тищенка помітили з дружиною на грецькому острові

Микола Тищенко – український ресторатор і телеведучий, Народний депутат України IX скликання. Президент і власник групи компаній мережі ресторанів «Наша карта», заснованої у 2007 році. Майстер спорту України з дзюдо.

Алла Барановська – українська модель і журналіст. У 2017 році відкрила у столиці України салон краси CLIPSE, який позиціонує як бюджетний варіант з цінами «трохи нижче середніх по Києву», але водночас запевняє, що в салоні працюють професіонали, яких забезпечують найкращими матеріалами з усього світу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook