У Камені-Каширському озброєний пістолетом чоловік намагався пограбувати місцевого жителя, депутата обласної ради.

Читайте також: У волинянина викрали автомобіль

Про це повідомили у прес-службі ГУНП у Волинській області.

Подія трапилась зранку 20 травня.

Про подію поліцію о сьомій годині ранку повідомив господар. На місце одразу ж виїхали керівництво поліції області, місцевого відділу поліції, криміналістична лабораторія та слідчо-оперативна група.

Поліцейські встановили, що зловмисник проник у помешкання місцевого жителя та, погрожуючи застосуванням насильства, намагався викрасти його автомобіль. Однак, правопорушник не зумів виїхати з двора обійстя й втік. Заявник та члени родини не постраждали. 

Поліцейські ввели в дію операцію "Сирена". Проводяться всі необхідні заходи з метою встановлення осіб причетних до скоєння цього злочину та притягнення їх до відповідальності. 

В ході досудового розслідування будуть встановленні всі обставини правопорушення та мотиви його скоєння.

Читайте також: У Луцьку невідомі викрали автомобіль

Нагадаємо, 8 травня 2019 року у м.Камінь-Каширський на подвір’я будинку депутата Волинської обласної ради Анатолія Буська невідома особа кинула предмет, який вибухнув. Пошкоджено фасад будинку, вікно та металевий паркан. На щастя, внаслідок вибуху ніхто не постраждав.

 Це через депутатську діяльність – одразу заявив голова облдержадміністрації Олександр Савченко. Мовляв, в Україні переломний момент, вибрали іншого президента і ось так розхитують ситуацію. Правоохоронці кажуть – є чотири замовники і один виконавець.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook