Лучанин обурений тим, що його ошукали в АТБ-Маркеті, що знаходиться у мікрорайоні ДПЗ.

Читайте також: У супермаркеті Тернополя беруть гроші за обслуговування

Про це Дмитро Петрочук повідомив у Фейсбук спільноті Наш Луцьк.

"Лучани та гості міста, будьте уважні, в АТБ-Маркет шахраї або недобросовісні працівники!

Був радий, що в нашому мікрорайоні ДПЗ відкрився гарний магазин у всіх значеннях цього слова. Але був здивований незадовільним ставленням до всіх споживачів маркету, зокрема і мене", – йдеться у дописі.

Чоловік зазначає, що з моменту відкриття супермаркета пройшло менше місяця, але у ньому вже почали обманювати клієнтів.

За його словами, ціни які вказані на товарах можуть не відповідати дійсності або ж взагалі бути відсутніми. Цей факт визнав адміністратор магазину, який під час спілкування з обуреним покупцем, запропонував йому відшкодувати гроші з власних коштів.

"Однак слід нагадати, що наші права порушуються внаслідок безвідповідальності продавців чи інших посадових осіб органів торгівлі. А безвідповідальність є наслідком безкарності. Якщо за порушення наших прав не покарати, то їх будуть порушувати й надалі, а значить і обманювати нас.

Зрозумійте, справа тут не в грошах (хоча у них також), а у відношенні до клієнтів. Цього разу різниця в одну гривню на одну одиницю товару, але якщо взяти у арифметичній прогресії, то це можуть бути сотні, тисячі, а може і мільйони ошуканих покупців. Різницю відмовився брати ні з каси, ні від адміністратора", – резюмує лучанин.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter