У Луцьку до комунальної власності перейшло 4 квартири.

Читайте також: Хто і як у Луцьку боротиметься з безконтрольним паркуванням автівок

Про це йшлося 27 лютого під час засідання 53-ї сесії міської ради, пише ІА Волинські Новини.

Так, згідно до меморандуму про співробітництво між ПрАТ "Луцький домобудівельний комбінат", ГО "Волинська обласна організація ветеранів АТО", ГО "Члени родин загиблих в АТО "Надія", Волинською обласною організацією Української спілки ветеранів Афганістану та на підставі рішення Наглядової Ради ПрАТ "Луцький домобудівельний комбінат" з урахуванням звернення громадської спілки "Спілка воїнів АТО Волині" звернувся генеральний директор ПрАТ "Луцький домобудівельний комбінат" Вайман Р.О. про прийняття у комунальну власність вказаної квартири.

Зокрема, у комунальну власність передають однокімнатну квартиру загальною площею 40,8 кв.м (житлова площа 16,2 кв.м), яка знаходиться в житловому будинку на вулиці Конякіна.

Читайте також: Лучани отримуватимуть пільгову допомогу адресно: як це працює

Окрім того, у комунальну власність передали три квартири на проспекті Волі, 44а.

"Те, що ми отримуємо три квартири до комунальної власності, є доказом роботи нашої команди. Раніше ці квартири ішли чиновникам, а тепер їх отримують звичайні люди, зокрема воїни-афганці та люди з інвалідністю. Тому це найкраща відповідь закидам депутатів, які не можуть пережити, що квартири отримують не чиновники, а звичайні люди", – зазначив депутат, радник міського голови Ігор Поліщук.

Отож, депутати дали згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Луцька квартири.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook