З 11 травня на території України можливе відновлення роботи ринків та громадського транспорту. Про це у понеділок, 4 травня, повідомив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Читайте також: У Луцьку закривають один з фермерських ярмарків через недотримання карантинних вимог

За його словами попередньо стало відомо, що з 11 травня усі ринки у містах України відновлять свою роботу, а також розпочне курсувати громадський транспорт.

"На сьогоднішній день, після всіх подій, що відбулися у вихідні дні, після всіх протистоянь, непорозумінь та дискусій у країні, відома неофіційна позиція президента України про те, що будуть відкриватися усі ринки та запускатиметься транспорт з 11 травня. Тому, набираємося терпіння, усе буде налагоджено найближчим часом", – зазначив Григорій Пустовіт.

Читайте також: У Луцьку розпочали роботу ярмарки сільськогосподарської продукції

Нагадаємо, що на цьому ж засіданні члени виконавчого комітету внесли зміни до роботи ярмарків сільськогосподарської продукції на території міста. А саме, припинили роботу фермерського ярмарку поруч з ТЦ "Глобус" на вулиці Єршова у Луцьку через недотримання карантинних вимог.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook