Підприємці "Центрального ринку" Луцька уже другий день поспіль продовжують блокувати дорогу у місті, чим провокують значні затори. 

Читайте також: На Центральному ринку Луцьку демонтували ворота

Сьогодні, 15 травня, у Луцьку знову на пішохідному переході вулиці Набережна базарники перекрили рух, чим спричинили значні затори.

Нагадаємо, що вчора, 14 травня, перекриттям руху транспорту у час пік підприємці  влаштували справжній транспортний апокаліпсис.

15 травня перекриття руху продовжилося. Лучани та гості міста знову були вимушені стояти у заторі через так званий мітинг базарників. Місто опинилося у заручнках місцевих підприємців. Дорогу вулицею паралізовано.

Нагадаємо, що вчора Кабмін прийняв рішення про дозвіл на роботу непродовольчих ринків. Проте дане рішення вступає у силу після офіційного оприлюднення на сайті уряду та публікації його в урядовій газеті. Після чого буде скликана сесія Луцької міськради, де розглянеться питання роботи ринків у нашому місті.

Варто врахувати, що у місті продовжують функціонувати фермерські ринки, де місцеві підприємці можуть реалізовувати свою продукцію, на відміну від базаників, які лише перепродують раніше куплений товар.

Сьогодні знову тисячі волинян не змогли вчасно потрапити на роботу через перекриття дороги та імпровізований мітинг базарників.

Читайте також: Транспортний колапс: у Луцьку через мітинг базарників виникли величезні затори

Від даних мітингів десятки тисяч волинян вимушені терпіти незручності та стояти у заторах, аби місцеві базарники мали змогу продовжити заробляти кошти на перепродажі товарів.

У мереж лучани не соромляться висловоюватися стосовно роботи Старого ринку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook