Інспектори департаменту муніципальної варти Луцької міської ради приїхали на Центральний ринок, щоб забрати барикади, встановлені базарниками. Натомість на ринку виникла сутичка між муніципалами та працівниками ринку.

Читайте також: "Бариги, які спекулюють державними символами та загиблими хлопцями": як лучани реагують на барикади базарників Старого ринку

Відео штовханини опублікували на сторінці Європейського Центрального ринку у фейсбуці, пише ІА Волинські новини.

Базарники намагалися перешкоджати муніципалам забрати шини. Коли працівники департаменту муніципальної варти хотіли роз'єднати барикаду з шин, скріплену дротом, базарники влаштували з ними бійку.

Увага, відео містить нецензурну лексику!

Читайте також: На Старому ринку у Луцьку підприємці забарикадувалися шинами (фото, відео)

Як повідомлялося на сторінці департаменту муніципальної варти Луцької міськради у фейсбуці, видали приписи дев'ятьом суб'єктам господарювання на вул. Замковій, навпроти яких розміщено автомобільні шини, що є порушенням п.п.2.5.5.1.1 Правил благоустрою міста Луцька, з терміном виконання до 12 год. 30 хв.

У разі невиконання вимог приписів, на суб'єктів господарювання, навпроти яких розташовані автомобільні шини, будуть складені протоколи про адміністративні правопорушення за ст.152 КУпАП за участю свідків. Штраф за вказане порушення як на фізичних осіб-підприємців від 850 до 1700 грн.

Зауважується, що згідно п.п.4.5.12 Правил благоустрою міста Луцька, утримання прилеглих/закріплених територій біля стаціонарних малих архітектурих форм встановлюються на відстані 5 м. по периметру ділянки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook