У Луцьку будуть проводити знезараження та дезінфекцію міста. Про це повідомив розповів радник Луцького міського голови Ігор Поліщук під час наради щодо боротьби з коронавірусом, яка пройшла сьогодні, 18 березня, у приміщенні Волинської обласної ради.

Читайте також: У Луцьку з підозрою на коронавірус госпіталізували іноземця

"У нас є хіміки, які виготовлятимуть спеціальні засоби для знезараження зупинок, транспорту і тому подібне. Почитаючи із завтрашнього дня ми будемо дезінфікуватимуться усі громадські місця, під’їзди будинків та інші комунальні об'єкти, у яких велике скупчення людей. Знезараження будуть проводити працівики ЖЕКів", – зазначив Ігор Поліщук.

Натомість народний депутат від Луцька Ігор Палиця, зазначив, що потрібно якнайчастіше дезінфікувати й магазини, супермаркети та інші місця, які не підпали під карантин, залучивши до роботи й працівників МНС.

Читайте також: Повідомили, коли на Волині з'являться експрес-тести на коронавірус

Зазначимо, що сьогодні у Луцьку виконавчим комітетом міської ради, було прийнято рішення про повне призупинення роботи громадського транспорту з 19 березня аби попередити розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19 .

Раніше, під час позачергового сесійного засідання Луцької міськради, було прийняте важливе рішення про тимчасове переведення міста на карантин.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook