13 жовтня радники міського голови Ігор ПоліщукЮрій Безпятко та директор департаменту житлово-комунального господарства Микола Осіюк зустрілись із мешканцями мікрорайону поблизу перехрестя вулиці Львівської та Потебні, обговоривши питання облаштування на вказаному перехресті світлофорної розв’язки.

Читайте також: У Луцьку на небезпечному перехресті просять встановити дорожні знаки

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Лучани розповіли, що перехрестя є надзвичайно аварійно-небезпечним через активний рух транспортних засобів та відсутність необхідного регулювання. Складністю також є перетин дороги на пішохідному переході, адже острівців безпеки тут поки теж не встановили.

Ігор Поліщук запевнив присутніх, що ця проблема є актуальною для міста, відтак на наступному дистанційному засіданні позачергової сесії Луцької міської ради буде виділено 100 тис. грн на проєкт облаштування світлофорної розв’язки, що передбачатиме все необхідне для повноцінної світлофорної розв’язки.

Читайте також: Працює "швидка" та поліція: у місті на Волині сталася аварія (фото)

Потому представники міської влади вирушили вулицями Малоомелянівського масиву, аби поспілкуватися із місцевими мешканцями та ознайомитися із їх проблемами та потребами. Лучани справедливо відмітили, що це вперше їхньому мікрорайону приділяють стільки уваги за довгий період часу. Серед місцевих проблем було виділено дороги, і, в той же час, – необхідність встановлення обмежувачів швидкості освітлення на ділянках із нормальним дорожнім покриттям, освітлення, благоустрій пішохідної зони та багато іншого.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook