У Луцьку мають намір реконструювати одну з будівель на території "Луцького ремонтного заводу "Мотор" під виробничі приміщення.

Читайте також: Стало відомо, які проекти на Волині реалізують за кошти ДФРР

Містобудівні умови та обмеження для проектування реконструкції будівлі дільниці відновлення лакофарбових покриттів під виробничі приміщення дільниці механічної обробки лопаток турбін на території ДП "Луцький ремонтний завод "Мотор" на вулиці Ківерцівській, 3 у Луцьку видали відповідно до наказу начальника управління містобудування та архітектури Луцької міськради, пише ІА Волинські Новини.

Цільове призначення земельної ділянки: для експлуатації виробничої бази, ділянка перебуває у державній власності. Відповідно до містобудівних умов та обмежень гранична висота будівлі становить сім метрів.

Читайте також: Мешканці Ковеля обурені непрозорою роботою ЖЕКів і підозрілим підвищенням тарифів

Планувальні обмеження: санітарно-захисна зона виробничих об’єктів I-III класів шкідливості, підтоплені території, частина земельної ділянки в ареалі понаднормового забруднення атмосферного повітря від комунально-виробничих об’єктів; мережа внутрішньої каналізації потрапляє в зону будівництва та потребує перенесення на нормативну відстань від об’єкта реконструкції.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook