У Луцьку патрульні разом з бійцями ГФ "Самооборона Волині" вгамували чотирьох агресивних молодиків.Читайте також: У Луцьку неадекватний водій стріляв по пішоходах − соцмережіПро це повідомили у прес-службі патрульної поліції Волинської області.

Подія відбулась у ніч на 22 вересня. Екіпаж патрульних прибув для надання допомоги "самооборонівцям": тут четверо молодиків порушували громадський спокій.

Розмови припинити адмінправопорушення не подіяли, тож усіх затримали й оформили на кожного протоколи: за дрібне хуліганство і перебування в п’яному вигляді у громадському місці (ст. 173 і ст. 178 КУпАП). На четвертого, який відзначався особливо бурхливою поведінкою, склали ще протокол за злісну непокору правоохоронцям (ст. 185 КУпАП).

Згодом патрульні оглянули приміщення, де перебували чоловіки, і виявили там згорток з речовиною, схожою на наркотичну. В одного з затриманих також знайшли речовину білого кольору, схожу на амфетамін. Тож далі на місці працювала слідчо-оперативна група.Читайте також: У Луцьку нацгвардійці затримали чоловіка з наркотиками
У Луцьку вгамували дебоширів з наркотиками. ФОТО

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook