Влада обласного центру Волині планує змінити дні роботи луцького автобазару, оскільки у будні дні робота ринку заважає лучанам, які живуть або працюють на прилеглих вулицях.

Читайте також: У Луцьку на авторинку муніципали продовжують штрафувати автовласників

Про це Ігор Поліщук повідомив на пресконференції з приводу перших 100 днів роботи на посаді міського голови, інформує ІА "ВолиньPost".

Мер Луцька заявив, що діяльність авторинку створює незручності людям, які проживають або проїжджають вулицями Єршова, Карбишева і Конякіна. Останнім часом через це водіям доводиться тривалий час стояти у заторах. Тож департамент муніципальної варти та поліція взялися наводити лад на цій території.

Зокрема, через порушення правил паркування штрафують продавців авто, які ставлять автомобілі на узбіччі і таким чином звужують проїжджу частину вулиці Єршова, що створює затори.

Ігор Поліщук розповів також про інші напрямки роботи міської ради задля наведення ладу на цій території.

Читайте також: У Луцьку муніципали штрафували водіїв, які приїхали на авторинок (фото)

"Сьогодні ми спілкуємося із орендарем тієї земельної ділянки, на місці якої колись був авторинок – за парканом, вкінці вулиці Єршова. Плануємо заново оформити договір оренди, бо він сьогодні фактично є припинений, але компанія є власником об’єктів на цій території. А також думаємо над тим, які ще території в межах цього мікрорайону надати для торгівлі автомобілями", – розповів Ігор Поліщук.

Він додав, що думають також над тим, аби змінити робочі для авторинку з четверга і неділі на суботу і неділю. У вихідні його робота спричинюватиме значно менше незручностей, переконані у міськраді.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook