Користувачі Мережі схвильовані: якщо те, що сказав Володимир Зеленський в новому тізері серіалу Слуга народу, правда, вони обов'язково проголосують за нього.

Читайте також: "Рот закрий, "агент Кремля", – Зеленський відреагував на скандальний законопроект про блокування сайтів (відео)

Нещодавно вийшов тизер нового сезону серіалу Слуга народу виробництва студії Квартал 95 з Володимиром Зеленським у головній ролі. У відеоролику показано інтерв'ю героя, а шанувальники шоу розгледіли в ньому передвиборну промову самого Зеленського.

"Особисто мене турбує... Я не можу дивитися на те, як люди лазять по смітниках. Ну, не можу я просто на це дивитися! Ми з хлопцями навіть "Шторм" цю тему в Слугу народу . Це реальна проблема. Хочеться про якісь реальні і правдивих речі говорити, які не тільки важливі для нас творчо, а й які дійсно болять", – заявляє Володимир Зеленський.

Після флешмобу #ідітьусраку шанувальники тільки вкоренилися в своєму бажанні бачити Володимира Зеленського на посаді президента. Він закликав простих українців і публічних людей записувати гнівні ролики, в яких вказують на промахи і помилки політиків. Даний флешмоб є реакцією на образу журналіста народним депутатом Олегом Барною.

У новому тізері показано, якою бачить Україну головний герой в майбутньому. Згідно мови Василя Голобородька, кожна сім'я в Україні ввечері збирається в повному складі і дивиться випуск новин. Журналіст здивувався такому вибору Голобородько, але він зміг пояснити таке рішення.

Читайте також: "Якщо у нашій країні є так багато людей, "котрим болить", значить у нас точно є шанс", – Зеленський подякував за підтримку флешмобу (відео)

У ролику також йдеться про те, що конфлікт на Донбасі закінчився рік тому. Над усіма містами України майорить український прапор. В кінотеатрі Жовтень презентують новий фільм Олега Сенцова, і на прем'єру він прийшов з дружиною та дітьми. Україна вибрали для проведення Літніх Олімпійських ігор, і Сімферополь у всю готується до майбутньої події.

Користувачі Мережі залишилися задоволені новим тизером улюбленого серіалу: "Вова, якщо ти зможеш змінити маршрут нашої країни і сприяєш розвитку економіки, я буду голосувати за тебе", "Так, хотілося б, щоб за столом збиралася вся родина, а не як зараз: підлогу сім'ї в одній країні, підлогу сім'ї в іншій країні. І задушевні бесіди, на жаль, тільки через Skype", "Як же хочеться все-таки почути ці слова, хоч колись! До сліз! "," Сиджу реву. Сама з Криму. Дякуємо!".


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter